Varmepumper​

En luft til vand varmepumpe
​reducere din varmeudgift

​En luft til vand varmepumpe er en billig og effektiv varmepumpe, der kan fungere både som varmekilde og aircondition. Produktet består af en ude- og indedel, som er forbundet i et lukket system. Rent praktisk, så virker en luft til vand varmepumpe ved at udedelen udvinder energi fra udeluften, som omsættes til varme eller køling i indedelen. Samtidig sørger indedelen for at varme/køling fordeles i huset vha. en ventilator. Fordelingen foregår automatisk i huset, når der er behov for luftcirkulation.

Vores firma ligger i Gelsted, men vi hjælper dig gerne, uanset om du kommer fra Middelfart, Assens, Vissenbjerg eller en af de omkringliggende byer.
​​

​Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Den samlede pris på en luft til vand varmepumpe, afhænger af flere forskellige faktorer, herunder installationens omfang, varmepumpens effekt og andre forhold. Prisen kan derfor variere.

DanmarksPumpen

DanmarksPumpen fås i 3 varianter som passer til selv de mest krævende behov. Desuden er produkterne bygget specielt til det danske klima.

Varmepumpen fås med 5 års total garanti - på produkt og montering, hvis service overholdes.​

​Rosenkjær VVS hjælper dig med at holde varmen og samtidig spare penge

Få styr på dit varmeforbrug og gør både dig selv og miljøet en tjeneste. Med vores standardinstallation kommer du hurtigt i gang med at udnytte din varmepumpe. Vi monterer produktet og tester naturligvis inden vi kører - om alt virker som det skal.

Til DanmarksPumpen hører en række ekstra funktioner og tillægsprodukter. Læs mere om DanmarksPumpen på http://www.danmarkspumpen.dk


Kontakt os for at høre mere

​Kunne du tænke dig at høre mere om vores prisfornuftige varmepumpe produkter, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan kontakte os på telefon 64 49 22 99 eller sende en mail på info@rosenkjaer-vvs.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt med et gratis tilbud.

Få et godt tilbud på varmepumper

​Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning/model som vil være den mest optimale​

for dig.

​Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Postadresse:

Fyrrevej 19

5591 Gelsted​

Tlf.: 64 49 22 99

E-mail: info@rosenkjaer-vvs.dk

Værksted:

Gelsted Mose 2

5591 Gelsted

CVR: ​30962605

Åbningstider:

​Mandag:

07:00-16:00

​Tirsdag:

07:00-16:00

Onsdag:

07:00-16:00

​Torsdag:

07:00-16:00

​Fredag:

07:00-14:30

​Lørdag:

Lukket

​Søndag:

Lukket