20 års erfaring i branchen​

Med over 20 års erfaring i branchen, kan du altid stole på kvaliteten ved vores arbejde.​

medlem af tekniq arbejdsgiverne

Vi er ikke bare VVS installatører. Vi er certificerede gennem Tekniq Arbejdsgiverne - så du kan være tryg.

alle kan få et godt tilbud

Er du privat, erhverv, eller offentlig - vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på opgaven inden vi går i gang.

​En luft til vand varmepumpe reducerer din varmeudgift

​​Vil du have reduceret din varmeudgift? Så er en luft til vand varmepumpe en ideel løsning for dig. Rosenkjær VVS kan hjælpe dig med levering og montering af varmepumpe. Vores firma ligger i Gelsted, men vi hjælper dig gerne, uanset om du kommer fra Middelfart, Assens, Vissenbjerg eller en af de omkringliggende byer.

Vi tilbyder levering og montering af varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en billig og effektiv varmepumpe, der kan fungere både som varmekilde og aircondition. Ved montering af varmepumpe bliver der monteret en ude- og indedel, som er forbundet i et lukket system. Rent praktisk, så virker en luft til vand varmepumpe ved at udedelen udvinder energi fra udeluften, som omsættes til varme eller køling i indedelen. Samtidig sørger indedelen for at varme/køling fordeles i huset vha. en luft til vand varmepumpe. Fordelingen foregår automatisk i huset, når der er behov for luftcirkulation.

Vi tilbyder bl.a. levering og montering af den populære DanmarksPumpen. DanmarksPumpen fås i 3 varianter som passer til selv de mest krævende behov. Desuden er produkterne bygget specielt til det danske klima. Til DanmarksPumpen hører en række ekstra funktioner og tillægsprodukter. Læs mere om DanmarksPumpen på http://www.danmarkspumpen.dk

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Den samlede pris på en luft til vand varmepumpe, afhænger af flere forskellige faktorer, herunder installationen af varmepumpe, varmepumpens effekt og andre forhold. Prisen kan derfor variere.

​​Vores varmepumper fås med 5 års total garanti - på produkt og montering af varmepumpe, hvis service på varmepumpe overholdes.​

Rosenkjær VVS hjælper dig med at holde varmen og samtidig spare penge

Få styr på dit varmeforbrug og gør både dig selv og miljøet en tjeneste. Med vores standardinstallation kommer du hurtigt i gang med at udnytte din varmepumpe. Vi hjælper selvfølgelig med montering af varmepumpen og tester naturligvis inden vi kører - om alt virker som det skal.


Kontakt os for at høre mere om montering af varmepumpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores fornuftige priser og vores varmepumpe produkter, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe med både rådgivning, installation og montering af varmepumpe.

Du kan kontakte os og få et godt tilbud på en pris, på vores telefon: 64 49 22 99 eller sende en mail på: info@rosenkjaer-vvs.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt med et gratis tilbud.

i​NDHENT ET STÆRKT TILBUD PÅ
VVS- OG GASARBEJDE

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt vores vvs-installatør
​for et uforpligtende tilbud

Vi er kvalitetsbevidste og professionelle. Som certificeret installatør kender vi til alle typer vvs-installationer og kan rådgive om alt fra gasfyr og varmepumper til solceller og varmeanlæg.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte vores VVS-installatør til enhver tid. Du kan kontakte os på telefon 64 49 22 99 eller på mail info@rosenkjaer-vvs.dk, og vi vender hurtigt tilbage.

Om Rosenkjær VVS​

Vi er en autoriseret VVS-installatør, som har mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor kan vi løse mange forskellige opgaver indenfor VVS-service til private og erhverv på hele Fyn.

Rosenkjær VVS

Gelsted Mose 2, 5591 Gelsted

Telefon: 64 49 22 99

E-mail: info@rosenkjaer-vvs.dk

CVR: 30962605

Tekniq Arbejdsgiverne

Som certificeret VVS-installatør gennem TEKNIQ Arbejdsgiverne kan du stole trygt på at din opgave bliver udført professionelt og i høj kvalitet.