​Udskiftning af oliefyr står vi gerne for

​Har du et oliefyr i dit hjem? Så er det faktisk ikke lovligt, medmindre det ikke er muligt at installere andre alternativer. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos Rosenkjær VVS, hvor vi tilbyder udskiftning af oliefyr hos alle kunder i og omkring Gelsted, Middelfart, Assens og Vissenbjerg. Vi kommer dog også gerne hos kunder uden for disse områder.

I 2016 blev der indført en ny lov, og det er ikke længere lovligt at oliefyr i eksisterende huse, hvis det er muligt at installere fjernvarme eller et andet alternativ. Denne lov ønsker at gøre op med de mange partikler og CO2, som oliefyret udleder.

Vi er et professionelt firma, som siden 2007 har stået for udskiftning af oliefyr hos mange glade og tilfredse kunder. Vi hjælper også gerne dig med en bedre løsning.

Vi foretager udskiftning af oliefyr

Hvis du stadig har et oliefyr, kan du med andre ord kontakte os med det samme for at få foretaget en udskiftning. Det kan eksempelvis være, at et pillefyr eller en varmepumpe er en mere optimal løsning for dig – samtidig med at disse varmekilder er mere miljøvenlige. 

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning, som både imødekommer dine ønsker og behov. Du må derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge. Vi har en stor erfaring og bred viden at trække på.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af oliefyr, er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at finde en god løsning til dig.

Du kan kontakte os på telefon 64 49 22 99eller på info@rosenkjaer-vvs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud til dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Postadresse:

Fyrrevej 19

5591 Gelsted​

Tlf.: 64 49 22 99

E-mail: info@rosenkjaer-vvs.dk

Værksted:

Gelsted Mose 2

5591 Gelsted

CVR: ​30962605

Åbningstider:

​Mandag:

07:00-16:00

​Tirsdag:

07:00-16:00

Onsdag:

07:00-16:00

​Torsdag:

07:00-16:00

​Fredag:

07:00-14:30

​Lørdag:

Lukket

​Søndag:

Lukket