20 års erfaring i branchen​

Med over 20 års erfaring i branchen, kan du altid stole på kvaliteten ved vores arbejde.​

medlem af tekniq arbejdsgiverne

Vi er ikke bare VVS installatører. Vi er certificerede gennem Tekniq Arbejdsgiverne - så du kan være tryg.

alle kan få et godt tilbud

Er du privat, erhverv, eller offentlig - vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på opgaven inden vi går i gang.

Udskiftning af oliefyr står vi gerne for

Har du et oliefyr i dit hjem? Så er det faktisk ikke lovligt, medmindre det ikke er muligt at installere andre alternativer. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos Rosenkjær VVS, hvor vi tilbyder udskiftning af oliefyr hos alle kunder i og omkring Gelsted, Middelfart, Assens og Vissenbjerg. Vi kommer dog også gerne hos kunder uden for disse områder.

​I 2016 blev der indført en ny lov, og det er ikke længere lovligt at oliefyr i eksisterende huse, hvis det er muligt at installere fjernvarme eller et andet alternativ. Denne lov ønsker at gøre op med de mange partikler og CO2, som oliefyret udleder.

Vi er et professionelt firma, som siden 2007 har stået for udskiftning af oliefyr hos mange glade og tilfredse kunder. Vi hjælper også gerne dig med en bedre løsning.

Vi foretager udskiftning af oliefyr

Hvis du stadig har et oliefyr, kan du med andre ord kontakte os med det samme for at få foretaget en udskiftning. Det kan eksempelvis være, at et pillefyr eller en varmepumpe er en mere optimal løsning for dig – samtidig med at disse varmekilder er mere miljøvenlige.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning, som både imødekommer dine ønsker og behov. Du må derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge. Vi har en stor erfaring og bred viden at trække på.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af oliefyr, er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at finde en god løsning til dig.

Du kan kontakte os på telefon 64 49 22 99 eller på info@rosenkjaer-vvs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud til dig.

i​NDHENT ET STÆRKT TILBUD PÅ
VVS- OG GASARBEJDE

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt vores vvs-installatør
​for et uforpligtende tilbud

Vi er kvalitetsbevidste og professionelle. Som certificeret installatør kender vi til alle typer vvs-installationer og kan rådgive om alt fra gasfyr og varmepumper til solceller og varmeanlæg.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte vores VVS-installatør til enhver tid. Du kan kontakte os på telefon 64 49 22 99 eller på mail info@rosenkjaer-vvs.dk, og vi vender hurtigt tilbage.

Om Rosenkjær VVS​

Vi er en autoriseret VVS-installatør, som har mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor kan vi løse mange forskellige opgaver indenfor VVS-service til private og erhverv på hele Fyn.

Rosenkjær VVS

Gelsted Mose 2, 5591 Gelsted

Telefon: 64 49 22 99

E-mail: info@rosenkjaer-vvs.dk

CVR: 30962605

Tekniq Arbejdsgiverne

Som certificeret VVS-installatør gennem TEKNIQ Arbejdsgiverne kan du stole trygt på at din opgave bliver udført professionelt og i høj kvalitet.