Badeværelse​

Renovering af badeværelse står vi gerne for​

Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Så kommer vi gerne og hjælper. Hos Rosenkjær VVS kan vi varetage alle opgaver indenfor renovering af badeværelse hos både private og erhvervskunder. Vi holder til i Gelsted, men servicerer også gerne kunder i Middelfart, Assens, Vissenbjerg og de omkringliggende byer.

Uanset om du drømmer om et helt nyt badeværelse eller blot en lille renovering, står vi klar til at hjælpe. Vi har mere end 17 års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den nøjagtige pris på renovering af badeværelse, afhænger af flere forskellige ting. Jo større opgavens omfang er, jo højere bliver prisen. Dog garanterer vores VVS-firma altid høj kvalitet til gode priser og vi står altid klar med et godt tilbud uanset hvad. Det samme gælder hvis du står og skal have et helt nyt badeværelse.​

​Når du samarbejder med os, kan du forvente holdbare løsninger og et veludført stykke arbejde hver gang. Vi rådgiver og vejleder desuden gerne, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine behov. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for, at løsningerne er optimale.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om renovering af badeværelse og hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med din badeværelsesrenovering, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 64 49 22 99, eller du kan skrive på mail info@rosenkjaer-vvs.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen og så vender vi tilbage snarest muligt.

​​

Få et godt tilbud på dit badeværelse

Udfyld vores formular, hvor du beskriver dine ønsker. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvilken løsning som vil være den mest optimale​

for dig.

​Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Postadresse:

Fyrrevej 19

5591 Gelsted​

Tlf.: 64 49 22 99

E-mail: info@rosenkjaer-vvs.dk

Værksted:

Gelsted Mose 2

5591 Gelsted

CVR: ​30962605

Åbningstider:

​Mandag:

07:00-16:00

​Tirsdag:

07:00-16:00

Onsdag:

07:00-16:00

​Torsdag:

07:00-16:00

​Fredag:

07:00-14:30

​Lørdag:

Lukket

​Søndag:

Lukket