20 års erfaring i branchen​

Med over 20 års erfaring i branchen, kan du altid stole på kvaliteten ved vores arbejde.​

medlem af tekniq arbejdsgiverne

Vi er ikke bare VVS installatører. Vi er certificerede gennem Tekniq Arbejdsgiverne - så du kan være tryg.

alle kan få et godt tilbud

Er du privat, erhverv, eller offentlig - vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på opgaven inden vi går i gang.

Renovering af badeværelse

Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Så kommer vi gerne og hjælper. Hos Rosenkjær VVS kan vi varetage alle opgaver indenfor renovering af badeværelse hos både private og erhvervskunder. Vi holder til i Gelsted, men servicerer også gerne kunder i Middelfart, Assens, Vissenbjerg og de omkringliggende byer.

Uanset om du drømmer om et helt nyt badeværelse eller blot en lille renovering, står vi klar til at hjælpe. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den nøjagtige pris på renovering af badeværelse, afhænger af flere forskellige ting. Jo større opgavens omfang er, jo højere bliver prisen. Dog garanterer vores VVS-firma altid høj kvalitet til gode priser og vi står altid klar med et godt tilbud uanset hvad. Det samme gælder hvis du står og skal have et helt nyt badeværelse.​

​​Når du samarbejder med os, kan du forvente holdbare løsninger og et veludført stykke arbejde hver gang. Vi rådgiver og vejleder desuden gerne, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine behov. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for, at løsningerne er optimale.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om renovering af badeværelse og hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med din badeværelsesrenovering, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 64 49 22 99, eller du kan skrive på mail info@rosenkjaer-vvs.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen og så vender vi tilbage snarest muligt.

i​NDHENT ET STÆRKT TILBUD PÅ
VVS- OG GASARBEJDE

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt vores vvs-installatør
​for et uforpligtende tilbud

Vi er kvalitetsbevidste og professionelle. Som certificeret installatør kender vi til alle typer vvs-installationer og kan rådgive om alt fra gasfyr og varmepumper til solceller og varmeanlæg.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte vores VVS-installatør til enhver tid. Du kan kontakte os på telefon 64 49 22 99 eller på mail info@rosenkjaer-vvs.dk, og vi vender hurtigt tilbage.

Om Rosenkjær VVS​

Vi er en autoriseret VVS-installatør, som har mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor kan vi løse mange forskellige opgaver indenfor VVS-service til private og erhverv på hele Fyn.

Rosenkjær VVS

Gelsted Mose 2, 5591 Gelsted

Telefon: 64 49 22 99

E-mail: info@rosenkjaer-vvs.dk

CVR: 30962605

Tekniq Arbejdsgiverne

Som certificeret VVS-installatør gennem TEKNIQ Arbejdsgiverne kan du stole trygt på at din opgave bliver udført professionelt og i høj kvalitet.